*

Kuinka Karl Marx tavataan

Raiskaukset

Seksilupa kolmena kappaleena

Millainen on selvä suostumus seksiin? Yleisesi asia käsitetään niin, että se on mies joka jahtaa ja nainen joka joutuu alistumaan. Saattaa se joskus parisuhteissa olla toisinkin päin, jos emäntä uhkaa että jos ei pian ala tapahtua menen vieraisiin. Kuulin kerran kapakasta kotiin kävelevän pariskunnan juttelevan kovaäänisesti asiasta. Tuskin oli ainoa pari jossa uhkailtiin näin päin.

Poliisien arvostus rapisee, kun raiskaukset selittelee ilmoituskynnyksellä!

Tolkun ihminen ymmärtää miksi raiskausten määrä lisääntynyt, kun lukuja kasvattanut maahantulijat. Tämä on taas peittely yritystä ja tässä ei kyllä poliisin arvostus nouse. Olen pöyristynyt miten joku kehtaa esittää taas tämmöisiä: Onko poliisin asia yrittää ilmoittaa ei se mitään että raiskaatte , meillä vaan on ilmoituskynnys noussut, olen pahoillani että te joudutte sijaiskärsijäsi. Tämäkö on poliisihallituksen viesti maahantulijoille?

 

Raiskausrikoksissa ulkomaalaisia epäiltyjä on 27 prosenttia.

Itkeneet on äidit, lukea kenpä saattais kyyneleet?

Otsikkona on pätkä tunteellisesta mutta tosiasioihin perustuvasta vanhasta laulusta "Mantsurian kukkuloilla". Tämä kirjoitus ei koske sotaa kuin korkeintaan välillisesti, mutta itkeviä äitejä, siskoja, isiä, veljiä ja ystäviä se koskee.

Je suis liminkalainen – avoin kirje kuntalaisille

Muun muassa Iltalehti uutisoi perjantaina 14.10.2016, että 19-vuotiaan irakilaismiehen epäilleen raiskanneen 16-vuotiaan tytön Limingassa kolme kertaa syys-lokakuun aikana. Kaksi raiskauksista oli törkeää ja yksi nimikkeellä ”raiskaus”. Oulun käräjäoikeus vangitsi miehen perjantaina todennäköisin syin epäiltynä yhdestä raiskauksesta.

 

Onneksi turvapaikanhakijat eivät tee rikoksia

Paristakin paikasta ehdin jo lukea, että viime vuonna hyökyaallon tapaan vyöryneet ulkomaalaiset eivät tee enempää kuin- tai jopa vähemmän- rikoksia kuin suomalaiset.

Olen helpottunut; yksi pahimmista painajaisistani oli turha - olin väärässä. Ihanaa!! Joskus on ihanaa olla väärässä. Uteliaana tilastonikkarina kuitenkin jäin hetken päästä vaivautuneeksi, voisiko tämä todella olla totta?

Tänään utelias mielini sai lisää pohdittavaa: Iltalehti julkaisi poliisin luovuttamat lukemat rikostilastoista suomalaisten ja turvapaikanhakijoiden osalta.

Maahanmuutosta on ollut vakavaa haittaa Britannialle, Juhana Vartiainen

Uusi Suomi uutisoi 05.07.2016 Juhana Vartiaisen kummastelleen blogissaan maahanmuuton nousemista Brexit-teemaksi. Hänen mukaansa Britannia on nimenomaan hyötynyt maahanmuutosta. Vartiainen väittää, että maahan on muuttanut hyvin työllistyviä ihmisiä ja maan joustavat ja kilpailulliset työmarkkinat ovat imeneet tulokkaat töihin.

Taustapeilissä pakolaiskriisi - miltä totuus nyt näyttää

Pakolaiskriisin ensimmäinen hyökyaalto on takana. Tänä vuonna voi edessä olla todellinen kriisi riippuen siitä miten EU ja Turkki reagoivat ja kuinka tehdyt toimenpiteet ovat tehonneet tai tehoavat. Olisi ehkä naiivia väittää jotain tulevasta muuta kuin että haasteita riittää.

Raiskaajan paikka on vankilassa

Vuosittain poliisille ilmoitetaan noin tuhat raiskausta. Tuomioon näistä johtaa noin sata. Tuomioista alle puolet on ehdottomia vankeusrangaistuksia.

Raiskauksesta karkotus

Tänään keskustellaan eduskunnassa raiskauksesta mahdollisesta seuraavasta karkotuspäätöksestä. Karkotuspäätös raiskauksesta kannattaa ehdottomasti tehdä. Se näyttää mihin me uskomme, ja mitä me tässä maassa odotamme, rakastammehan maatamme... -Tanskassa on tällainen laki voimassa, ja siellä juuri viime viikolla kolme turvapaikanhakijamiestä tuomittiin  turvapaikanhakijanaisen ryhmäraiskauksesta eripituisiin vankeustuomioihin, ja raiskaustuomiosta seuraa aina karkotus.

Keskiluokan kuppi on kohta kumossa

Tässä rupiaa hilijanenkin mies läpeensä vittuuntumaan. 

Olemme huomanneet tietyissä porukoissa, joissa meidän itsemme kehittäminen, usko ihmisen hyvyyteen ja hyvyydellä hyvyydestä kiittämiseen sekä ajaton humanismi ovat aatteen perusarvoja, että nyt loppuu ymmärrys ja toleranssi kerta kaikkiaan. Kyrsii niin, ettei tahdo tuntea enää itse itseänsäkään tai ajatuksissaan omikseen. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä