*

Kuinka Karl Marx tavataan

Kaikki blogit puheenaiheesta Presidentin vaalit 2018

Hienoa, ehdokas Sauli Niinistö vie Suomen NATOon

Jos ja kun, Niinistön perhe lisääntyy, niin viimeistään silloin isä Sauli haluaa turvata jälkikasvulle itsenäisen Suomen.  S.Niinistö on jo ”rivien välistä” lukien sen toiveen esittänyt. Minä Suomen kansalaisena olisin todella iloinen S.Niinistön ratkaisusta, sillä liittyminen NATO:on todella turvaa Suomen itsenäisyyden ja mediakin uskaltaisi sen jälkeen kirjoittaa uutisia vapaammin.

Venäjän trollaa ja valemediat uutisoi?

 

 

Marraskuun alussa suomen entinen Moskovan-suurlähettiläs Hannu Himanen uskoi, että Venäjän vaikuttamisyritykset Suomen presidentinvaaleihin ovat jo alkaneet. YLE teki tietenkin näytävän uutisen. Tähän uutiseen yhtyivät tietysti kaikki maamme "rehelliset" mediat. 

 

"Himasen mukaan ihmiset ovat vaalien aikaan hyvin herkkiä poliittisille sanomille ja tuolloin heidän mielipiteisiin voidaan vaikuttaa tehokkaasti sopivilla ja taitavilla keinoilla". Epäilemättä.

 

Vaalirauhan julistus


 

Täten julistan itseäni koskevan vaalirauhan Suomen tasavallan presidentinvaaleihin jotka pidetään sen lain mukaisessa järjestyksessä vuonna 2018 j.a.a. 

 

Väyrysen entiijaa-peli?

Eilen pitämässään tiedotustilaisuudessa Paavo Väyrynen totesi, että hänen poliittinen uransa olisi käytännössä ohi, ellei hän saa presidentiehdokkuuteen vaadittuja 20000 kannattajakorttia kasaan. Siinä tapauksessa hänellä ei olisi syytä lähteä taistelemaan eduskuntavaaleihinkaan.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005453021.html

Presidentti on arvojohtaja, siksi niitä arvoja on kysyttävä

Vaikka presidentille kuuluu pääasiassa ulkopolitiikan johtaminen, niin presidenttiä kuunnellaan niin sosiaalitukien väärinkäytöstä, lihansyönnistä, marjojen poimimisesta, puukotuksista, maahan- ja maastamuutosta, lastenkasvatuksesta jne. Kaikki mitä presidentti sanoo ja ottaa kantaa ylittää median ja somen uutiskynnyksen.

Laura Huhtasaari, virallisesti presidenttiehdokas

Perussuomalaisten puoluevaltuusto valitsi eilen lauantaina Laura Huhtasaaren puolueen presidenttiehdokkaaksi.

Valinnan jälkeen pitämässään linjapuheessa Huhtasaari ilmoitti haluavansa haastaa nykyisen maahanmuuton ja turvapaikkapolitiikan. Lisäksi hän asemoi itsensä  EU-vastaiseksi.  Hän käsitteli puheessaan vain asioita, jotka eivät kuulu presidentin toimivaltaan. Voi pitää varsin erikoisena sitä, että presidenttiehdokas käsittelee linjapuheessaan ainoastaan asioita, jotka ovat muiden kuin presidentin päätettävissä.

Hyvä Laura ! Nootti Ruotsille!

Laura Huhtasaari aloitti hienosto pressan kampanjan vaatimalla länsirajalle rajavalvonnan palauttamista. Hyvä näin pitää ollakkin.

Sipilä-Soini-Niinistö hallituksen ailku ainakana marssi maahamme 34 000 ihmistä ilman minkäänlaista rajakontrollia.  Jos olisimme olleet itsenäinen valtio näin ei olisi koskaan päässyt tapahtumaan.

Mikä sellainen valtio on jolla ei ole rajoja?

Ruotsi jopa masinoi siirtolais-mafiaan perustuvan tilanteen rajoillemme.

Suomen olisi ehdottomasti pitänyt esittää nootti Ruotsille.

Paavo Väyrynen presidentiksi!

Vuodesta toiseen ja kolmanteen, maamme on valinnut presidenttejä ja toistamiseen pettynyt. Niinistöä ajettiin presidentiksi Ellun Kanojen yhteisvisioilla. Onnistuivat, mutta, melko pienellä maksuvaralla.

Presidentit ovat, Kekkosen jälkeen, yrittäneet tavoitella samaa karismaa, mutta joutuneet pettymään.

Presidentin rooliin kuuluu kansalaisten oikeudenmukainen kohtelu  ja päättäväisyys.

Ulkopolitiikka, kyllä. Mutta ei muuta.

Suomalaisessa todellisuudessa, sitten Kekkosen, yksikään presidentti ei ole onnistunut kansansa yhdenvertaiseen kohteluun.

Seuraava presidenttimme

Presidenttimme antoi juuri yllättävän lausunnon.  Sanoi Halla-ahon valinnan myötä Perussuomalaisten arvojen muuttuneen.  Arvot eivät ole muuttuneet vaan palauttaneet  persut nostaneeseen aikaan, aikaan joka mahdollisti Soinin ministeriyden.   Soini on ministeriyden myötä hukannut lähtöarvot, Suomi ensin, ei äänestäjät.

Seuraavissa presidentinvaaleissa äänestänkin Nils Torvaldsia.   RKP osaa pitää omistaan huolta.  Presidettiyden myötä koko Suomesta.

Presidentin vaalien lopputulos jo nyt tiedossa

Seuraaviin presidentinvaaleihin on aikaa noin vuosi. Puolueet etsivät kuumeisesti vaaleihin ehdokkaita, ainakin Keskustalla ja Vihreillä ehdokas on jo tiedossa.

Nykyisen presidenttimme, Sauli Niinistön asema on kuitenkin niin vahva, että häntä ei tule syrjäyttämään kukaan  presidentin pallilta. Tietysti ehtona on, että hän asettuu ehdokkaaksi. Lupausta ei ole vielä tullut, mutta tuskin kukaan on valmis lyömään vetoa kielteisen päätöksen puolesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä