Kuinka Karl Marx tavataan

Kaikki blogit puheenaiheesta Politiikkaa yleisesti

Voisiko joku kertoa mikä on Kepu?

Syksy on kulunut varsin hauskoissa merkeissä. Olemme harjoitelleet lokakuun alkupuolelta asti Sähkeet Uutiskomediashowta ja koska yksi shown idea on tehdä lauluja ja sketsejä samoista aiheista kuin The Economist –lehti tekee juttunsa, laulun aiheet eivät ole niitä helpoimpia. Esimeriksi euron tuloa käsitellään laulussa Leikkikalu.Tässä siitä katkelma keskeltä:

”Kun kasvoin sitten suureksi

tuli musta aikuinen,

kuului uutisista kummia,

tulee valuutta yhteinen.

Se euro silloin vielä ollut ei

Ilmoittaudun kokoomuksen puheenjohtajakilpailuun!

Kuulin aamuradion uutisissa Taru Turusen sanoneen, että kokoomuksen puheenjohtajakisaan voi tulla myös politiikan ulkopuoleltakin ja omalla tavalla luotsaamaan sitten kokoomusta tahtomaansa suuntaan. Koska otan aina kovasti  vakavasti lähes kaiken, mitä radiouutisissa sanotaan, päätin ottaa Taru Tujusen toiveenkin vakavasti. Ymmärrän, että kokoomus tarvitsee nyt aivan uusia kintaita ja korvia.

Katainen hitsaa demarit kokoomuksen työväenyhdistykseksi

Pääministerin luopumisilmoitus on toki osa kokoomuksen alkanutta EU-vaalikamppailuakin. Mutta on se samalla ajoitettu sopivasti myös demarien ohjastamiseksi pysymään uskollisina kokoomuksen johtavalle porvarihegemonialle: Jutta-tädin juttatuvissa riittää nyt puhuttavaa. Puhuttavaa siitä, voivatko demarit sittenkään vaihtaa puheenjohtajaa, kun tämä nyt on onnistunut hitsautumaan kuta kuinkin samattomasti kiinni kokoomuksen perusperiaatteisiin erityisesti talouspolitiikassa. Nyt juuri, kun kaikki sujuu - ainakin päällisin puolin.

YHTEISKUNTAMME TAPAHTUMIA SADUNMUODOSSA.

YHTEISKUNTAMME TAPAHTUMIA, SADUN MUODOSSA.

YHTEISKUNTAMME TAPAHTUMIA SADUNMUODOSSA.

YHTEISKUNTAMME TAPAHTUMIA, SADUN MUODOSSA.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä