Kuinka Karl Marx tavataan

Kaikki blogit puheenaiheesta Perustelu

Lapsellista kritiikkiä Väyrystä kohtaan.

Tälläkin keskustelupalstalla kovin tavallinen heitto on "Väyrynen on historiaa" tai "Aika on ajanut Väyrysen ohi". Heittelijät eivät yleensä mitään perusteluja kerro, joten tuota voisi sanoa keskustelupalstan väärinkäytöksi. Tätä voisi verratta myös lapsen huutoon: ”meidän isä on vahvempi kuin teidän, lällällää…”

Betoniporsaat tabujen vartijoina

 

""Islamin vastaiset betoniporsaat on islamofobisina kiellettävä! Nehän juuri ilmentävät pelolle vallan antamista."" Näin kirjoittaa Risto Jääskeläinen veitikka silmäkulmassaan eräässä kommentissaan erääseen Puheenvuoro-palstan blogiin. 

Pysähdytään tähän. Mietitään pelkoa -- se on todellakin jotain joka on painettu tajunnasta pinnan alle, jonnekin pois tietoisuudesta. Sieltä se "tulee ilmi" yksittäisissä yhteyksissä, joissa joku sen peloksi tunnistaa.

Varoitus napsahti - jatkossa pitää olla tarkempi?

Ai, ai, minua. Kirjoitin tänä aamuna 04:44 artikkelin jossa arvostelin oikeuslaitosta. Lähinnä halusin herättää keskustelua siitä ovatko rangaistukset oikeassa suhteessa tekoihin. Sekä myös siitä mitä mitäänsanomattomissa lehtiuutisissä välillä lukee. Mielestäni molemmat aiheet sivusivat sopivasti viime aikoina käytyjä keskusteluja, ja viime aikojen tapahtumia.

* * *

US:n taholta ilmoitettiin:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä