*

Kuinka Karl Marx tavataan

Kaikki blogit puheenaiheesta Iiro Viinanen

Tunnistatko Sinä tästä lahjonnan ja korruption?

Oikeusministeriö alkaa selvittää lahjusrikosten rikosprosessin toimivuutta OECD:n moitteiden vuoksi. OECD moitti Suomea viime kuussa siitä, että näyttökynnys on ollut kansainvälisissä lahjusjutuissa liian korkea. HS 6.4.2017

Nyt lukija pääsee itse arvioimaan, että tunnistaako lahjonnan ja korrpution?

Yrityksellämme oli perustamisesta lähtien suuren tilintarkastustoimiston KHT-tilintarkastaja. Joka toimi riippumattomasti ja puolueettomasti, lain mukaan.

Älkää tappako suomalaisia yrittäjiä, verojen kerääjiä

Eduskunnassa ja hallituksessa voi olla fiksuja ihmisiä, mutta yrittäjien elämää ja yritystoimintaa ymmärtämättömiä siellä on valitettavasti suurin osa.

Suomen kansantalouden perusta on pienyrittäjät, ei valtiovallan tukemat monopoliyritykset, tai kuntien ja valtion hallinto.

En kirjoita blogejani itseni takia, vaan teidän vuoksi.

Minun elämäni oli ja meni. Ainut mitä odotan innolla, että elämäni loppuisi nopeasti.

Ymmärrän, että blogieni lukijat ajattelevat, että haen itselle oikeutta, niin myös viidelle veljelleni, kun meidät ryöstettiin. Valitettavasti olette väärässä, sillä minä pärjään eläkkeelläni, äitini ja kaksi veljeäni tapettiin jo Esko Ahon hallituksen toimesta, yksi veljeni kuoli sairauteen, joten vanhinko on jo tapahtunut. Ei kukaan teistä voi tuoda rakasta äitini ja rakkaita veljiäni takaisin elämään kanssani.

Meitä väärillä perusteilla ristiinnaulittuja on valtavasti

Pitkänäperjantaina on hyvä muistella 90-luvun pankkikriisin aikaan ristiinnaulittuja. Pankkien Juudakset kavalsivat meidät 30miljardilla eurolla ja tuomioistuinten Pilatukset hyväksyivät väärät syytökset, pesten kätensä shampanjalla ja kuivaten ne rahaan.. Niin pahalta tuntui, kun poliitikot huusivat "Ristiinnaulitkaa velalliset ja vapauttakaa pankkiirit"

Rikas, älä tekeydy köyhän opettajaksi, köyhistä tehtiin uhreja.

Tämä on vastaukseni blogiin ” Köyhä, älä tekeydy uhriksi”. Kirjoittajat huomauttavat bloginsa lopussa ”ps. molemmat kirjoittajat ovat itse tällä hetkellä pienituloisia”.

Oliko Presidentti Koivisto yksi laman uhreista?

Tässä blogissani jätän tarkoituksella pois ylimääräiset ”rönsyt ja roskat”, joiden alle ruumis on haudattu.

Johdettiinko Mauno Koivistoa harhaan 90-luvun pankkikriisin alussa?

Talvivaaran erityistilintarkastus?

Vapaavuori ehdotti erityistilintarkastusta Talvivaara yhtiöille.

Tilintarkastajat toimivat Suomessa vain ja ainoastaan Hyvä Veli verkoston hyväksi - lue, katso ja kuuntele, niin  ei tarvitse minua uskoa vaan omat korvat riittävät tekemään johtopäätöksen. 

Mauno Koivisto, Iiro Viinanen ja Esko Aho, emme anna koskaan anteeksi.

Hyvät Herrat tai paremminkin Narrit

Te kuvittelitte toimivanne Suomen parhaaksi, mutta te toimitte vain yksittäisten ihmisten taloudellisen etujen parantamiseksi ja tuhoten satojentuhansien suomalaisten elämän. Te ette toimineet Suomen ja suomalaisten hyväksi!

Teidän muistelmanne 90-luvun lamasta ovat täysin vääristeltyjä. Ne muistelmat kuvaavat teidän taitamattomuuttanne virkatoimissanne ministereinä ja presidenttinä valheellisesti.

Viinasen äijäringistä

Maria Pettersson kirjoitti tänään Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä Iiro Viinasen käytöksestä tämän ollessa valtionvarainministeri.

Teksti perustuu Viinasen tuoreeltaan julkaisemiin muistelmiin, jossa tämä kertoo kuinka he käyttäytyivät mm. Eeva Kuuskoski-Vikatmaata kohtaa, joka myös istui tuolloin hallituksessa.

Kuuskoski-Vikatmaa joutui imettämään vauvaansa, ja sillä välin esiteltiin ja päätettiin asioista. Taukoa pidettiin sen ajan, kun tämän ei tarvinnut imettää. Näin Kuuskoski-Vikatmaa saatiin pois pelistä.

Valtionhallinnon tehtävä ei ole pelkkä rahatalous

Valtionhallinnon tehtävä ei ole ainoastaan tuottaa rahatalousvoittoja ikään kuin kysymyksessä olisi vain Oy Suomi AB,  insinööri Iiro Viinasen mukaisesti.  Hänen toimiensa  ihannointi osoittaa  putkinäköä ja  on erittäin loukkaavaa meitä uhreja kohtaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä