*

Kuinka Karl Marx tavataan

Kaikki blogit puheenaiheesta CIA

JFK avoin tapaus

Olin pikkupoika kun kuulin radiosta että Yhdysvaltain presidentti on salamurhattu. Silloin uskoin kaikki viralliset selitykset jotka tarjoiltiin kansalle nopeaan tahtiin. Viranomaiset jopa perustivat Warrenin komission joka oli poliittinen elin jonka tarkoitus oli sabotoida tutkimuksia mahdollisimman paljon. Cia lanseerasi JFK:n murhan jälkeen jopa uuden termin "salaliittoteoria" jolla koitettiin tehdä naurunalaiseksi ihmiset jotka eivät jostain syystä uskoneet virallista selitystä tapahtumista.

Vastustetaanpa ristiretkiä

Kaipa näilläkin palstoilla joku muistaa John Brennanin? Hänhän johti CIA:ta Obaman presidenttikaudella maaliskuusta 2013 tammikuuhun 2017.

Kovin moni Puheenvuoron putinisti kiinnitti paljonkin huomiota siihen hirvittävään rikokseen, että Brennan kävi uteliaisuuttaan Ukrainassa. Nyt Brennanilla itsellään on matkustusasiaa.

Hänen mukaansa Trumpin matkustuskieltoasetus on "simplistic and misguided".

Monilla asetuksen mainitsemista maista tulevilla olisi järkevää ja laillista asiaa Yhdysvaltoihin, mutta nyt heidät profiloidaan pelkän kansalaisuuden perusteella.

Erään kaksoisagentin kuolema

Erään kaksoisagentin kuolema

*

Viikko sitten lauantaina, 25.2.2017, tuli kuluneeksi 30 vuotta erään elämän päättymisestä.

Silloin nimittäin teloitettiin Neuvostoliiton salaisen palvelun agentti Gennadi Varenik, joka oli paljastunut kaksoisagentiksi. 

Stop Arming Terrorists Act

Washington DC- Yhdysvaltain kongressille on 8.12 esitelty lakialoite, jonka tavoitteena on estää Yhdysvaltoja jatkamasta terroristien aseistamista ja tukemista.

Kongressiedustaja Tulsi Gabbard vaati esittelyssään Yhdysvaltoja lopettamaan verovarojen käyttämisen al-Qaeda, ISIS ja Jabhat Fateh al-Sham liitännäisten ryhmien koulutukseen, rahoittamiseen ja aseistamiseen.

Vakoilija joka palasi takaisin – KGB-vakoilija Vitali Jurshenkon tarina

Vakoilija joka palasi takaisin – KGB-vakoilija Vitali Jurshenkon tarina

KGB-kenraali Vitali Sergejevits Jurshenko (Vitaly Yurchenko) – mies joka loikkasi kahdesti

*

Marraskuu 1985

Kaksi miestä istuu lounaalla Au Pied de Cochon –ravintolassa, Georgetownin alueella, Washington DC.  Vakoilija Jurshenko ja hänen CIA-saattajansa.  Saattaja seuraa häntä kuin varjo, kaikkialle.

Enää ei tarvitse ihmetellä mitään

Luen parhaillaan Jarkko Vesikansan kirjaa Salainen sisällissota. Se kertoo kommunisminvastaisesta taistelusta Suomessa. 

Sinänsä ihan mielenkiintoinen opus, joka ei kylläkään paljasta kommunistien hirmutekoja kuten pikkulasten syömistä yms. Sitä enemmän sen sijaan, kuinka kommunisteja vakoiltiin ja kuinka heidän kannatustaan yritettiin kaikin tavoin heikentää. 

Länsimaat luottivat presidentti Urho Kekkoseen

Keskustelin tällä viikolla ystäväni kanssa puhelimessa, että ilmeisesti CIA ja muu länsimainen tiedustelukoneisto luotti Suomen valtiojohtoon presidentti Urho Kekkosen aikaan, vaikka Kekkosen mielivalta ja vapauden kanssa ristiriidassa ollut johtaminen oli kiistaton tosiasia.

Turkki - rauha nyt!

Mitä hittoa Turkissa oikein tapahtuu? Ihan järkyttävää uutisointia suomalaisten suuresti suosimasta turistivaltiosta.

Ottakaa nyt jotkut asiasta selvää ja lopettakaa ainakin siviilien tappaminen, jos tällaista todella tapahtuu!

Olof Palme (1927-1986) - muistitikkuja

Olof Palme (1927-1986) - muistitikkuja

*

Missä olit kun kuulit Palmen murhasta?

Itse istuin Ladassa, matkalla kohden Niinisaloa veljeni kanssa.  Olimme menossa Pirkanhiihtoon, aamu vasta kajasti, kun Jämijärven rajalla avasin autoradion hieman ennen kuutta.  Silloin kuulin sen.  Oli lauantai 1.3.1986 – surma oli tapahtunut perjantain puolella Ruotsin aikaa vähän ennen puoltayötä.

*

Fragmentteja ja kivistyksiä

CIA ja Venäjä sodassa keskenään Syyriassa?

 

Eräs tarkkailija totesi viikonvaihteessa, että ”Venäjä taistelee Syyriassa CIA:ia vastaan”.

*

Tulenarkoja kosketuskohtia

Hän viittasi nyt jo avoimesti kerrottuihin uutisiin, joiden mukaan Yhdysvaltain tiedustelu on kouluttanut Syyriassa kapinallisjoukkoja, jotka nyt ovat Venäjän ilma- ja ohjushyökkäysten kohtina.

Yhdysvallat: Venäjä iski CIA:n tukemien kapinallisten kimppuun”

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä